Mark Wahlberg:”Najbolji ste samo ako radite kao da ništa nemate”

Bilo bi jednostavno, čak i očekivano, kad bi Mark Wahlberg (47) odlučio poboljšati udarac u golfu i laganini jedriti drugim dijelom svoje karijere. Ali on nije taj tip; on mora raditi jer ga rad održava u formi

Wahlberg ostvaruje lijepu zaradu zahvaljujući marljivosti i fokusu na maržu dobiti iz 20 fast food restorana, ali glavni je izvor love njegovo tijelo. Zato je Wahlberg nešto žrtvovao svojim godinama: “Više ne igram košarku jer ne bih volio iskrenuti zglob i propustiti film ili unazaditi golfersku formu”, priznaje. No, svaki njegov dan ispunjen je od ranog jutra što treningom što poslom, kako je ispričao za tiskano izdanje Men’s Healtha.

Wahlbergov radni dan počinje po mrklom mraku kako bi odradio trening. “Ako ustanem u 3.30, na igralištu za golf sam već u 6.30, gotov sam do 8.30 i odlazim kući odraditi svoje zadatke: rad s fizijatrom, terapija, pa kriosauna.”

Ljubav prema poslu ključ je nekada burnog, a sada zavidnoga Wahlbergova života. Laganini vožnja kroz život nije njegov stil. “Najbolji ste samo ako radite kao da ništa nemate”, kaže Wahlberg. “Napadajte svaku priliku, budite sve agresivniji i sve fokusiraniji. Znam samo da sam danas motiviraniji nego ikad prije.”

Tajna životne forme Marka Wahlberga? Četiri vježbe trenera Briana Nguyena (Elementally Strong)

Svaku vježbu radite 30 do 60 sekundi . Napravite 3 do 5 serija.

1# Ruke u vis – Vježba za dobro držanje

Vežite laganu gumenu traku za šipku, u visini ramena. Povucite traku objema rukama do ramena (da otpor ne bude prevelik). Ispružite ruke iznad glave, pa ih polagano vratite u početni položaj.

2# Štapni mikser – Vježbe za mobilnost ramena

Primite ispred sebe štap za krajeve i držite ga u visini struka. Držeći laktove ravnima, polagano podižite štap iznad glave i spuštajte ga iza sebe – koliko god možete. Vratite se u početni položaj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg) Kol 4, 2018 u 5:08 PDT

3# Potisak s klupe

Brusi formu za pravi potisak Naslonite ramena i glavu na klupu; izbacite kukove u “most”. Primite dlanovima bućicu (uhvatite dlanovima glave bućice) i ispružite ruke iznad glave. Spuštajte bućicu lagano prema prsima, pa je gurnite u početni položaj.

4# Udarac vrećom

Vježba za mobilnost torza Kleknite na desno koljeno, držeći vreću pijeska uz desni kuk. Podignite vreću dijagonalno preko lijevog ramena. Spustite je natrag do desnoga kuka. Ponavljajte na vrijeme, pa promijenite stranu. To je 1 serija.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh