Je li to moguće? Pogledajte tipa koji podiže 225 kilograma s rolama na nogama!

Molimo vas, nikako ovo ne pokušavajte kod kuće. Ili bilo gdje drugo.

Stigao je i taj dan: netko je konačno učinio rolanje zabavnim.

U svom najnovijem podvigu zvijezda Instagrama Jujimufu – pravim imenom Jon Call – rola se po teretani i tri puta podiže uteg od 225 kilograma, još uvijek u rolama.

A video posted by Jon Call (@jujimufu) on Dec 6, 2016 at 5:58pm PST

Kada tome pridodate svevremenski klasik Beat It od Michaela Jacksona koji trešti s zvučnika u teretani, kao i grimase na licu Jujimufua koje nas vraćaju u vrijeme Hulka Holgana, dobijete prekrasno blesav – i neupitno impresivan – fitness video.

Ako već ne pratite Callov Instagram, stvarno ne znamo što čekate? Jon Call ima tijelo poput Strongmana i fleksibilnost gimnastičara te uredno objavljuje snimke nezamislivih fitness ludorija i u isto vrijeme izvikuje zarazne fraze i nosi konjske maske.

Njegova najpoznatija ( i nevjerovatna) ludorija – razdvajanje stolice s utegom iznad glave – osigurala mu je pet minuta slave na America’s Got Talent showu.

Kako Call kaže, njegova misija je učiniti fitness zabavnim – i zabavnijim.

“Puno ljudi se ne osjeća ugodno u teretani – jer takav je fitness”, priča Call. “Ali treniranje se ne vrti oko ‘mrcvarenja i žrtvovanja’ – mrzim ta sranja. Fitness je luksuz. Fitnes je privilegija. Poanta priče je da se zabavljate!”

Shodno tome, ako želite biti kao Jujimufu, kopirajte njegovu filozofiju – nikako njegove ludorije.

Komentari

▲ Povratak na vrh