Geni Terminatora: pripreme pod budnim okom slavnog oca

Joseph Schwarzenegger slika je slavnog oca, a pod njegovim budnim okom priprema se za sportski festival Strongman Pro, koji nosi ime popularnog Terminatora

Arnold Schwarzenegger, unatoč svojih 71. godine, nastoji redovito posjećivati teretane, no više nije u mogućnosti dizati težine kao nekada.

No, zato je tu njegov sin Joseph koji neodoljivo podsjeća na slavnog oca, a pod njegovim budnim okom redovito vježba u teretani te se priprema za sportski festival Strongman Pro, koji nosi ime popularnog Terminatora.

 

View this post on Instagram

 

Getting a great pump with some of the strongest men in the world! Will we see you at the @arnoldsports Strongman Pro?

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on Jan 18, 2019 at 9:33am PST

 

“Uvijek sto posto”, napisao je uz fotografiju na kojoj pod očevim nadzorom diže uteg pa dodao: “Posebno kada je šef u blizini.”

 

Inače, Joseph Schwarzenegger (21) sin je slavnog snagatora i Mildred Baene, sluškinje koja je svojedobno radila kao kuharica u domu poznatog glumca još dok je bio u braku s Marijom Shriver.

Otac i sin imaju dobar odnos i često surađuju, posebno od kada je Joseph odlučio krenuti očevim stopama. Sličnost s ocem, posebno kada je riječ o mišićima i građi tijela, gotovo je nevjerojatna, a sam Joseph je nedavno na instagramu objavio fotografiju pozirajući u identičnoj slavnoj pozi koja je proslavila njegovog oca davne 1976. godine.View this post on Instagram

Just a lil thicc

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on Jan 13, 2019 at 2:23pm PSTView this post on Instagram

It's only the beginning 🙌🏼 #progress #classicphysique @seancaseyfitness

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on Nov 27, 2018 at 4:27pm PST

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh