Damir Kedžo: “Ponekad treba malo pauzirati od treniranja”

"Prebacivanje iz pete u prvu brzinu i nije toliko jednostavno koliko se čini."

Ovog tjedna nećemo imati novi izvještaj o transformaciji Damira Kedže uz pomoć MensHealth.hr portala. Razlog je jednostavan – krenuli su godišnji odmori, većina se prebacila na jadransku obalu, neki su otišli u planine, neki u inozemstvo, pa je i Damir Kedžo odlučio nakratko pobjeći od svakodnevnice. Ipak, i na godišnjem odmoru Kedžo nije zaboravio na svoje obožavatelje, s Hvara nam je poslao blog, kojeg prenosimo u nastavku:

Napokon. Zasluženi odmor je stigao. Nikada nisam zamišljao da ću se veselit kao malo dijete sedmodnevnom odmoru. Interesantno je koliko neke stvari uzimaš zdravo za gotovo dok ne krene život i “preživljavanje”.

Sukladno tome nakratko sam stao i s treninzima. Oprostio sam samom sebi, stavio definiciju tijela na čekanje i odlučio uživati tjedan dana na drugi način.

Nakon osam mjeseci žestokog tempa, dva mjuzikla, snimanja i stvaranja pjesmama za dva tržišta, mislim da sam zaslužio.

Prva dva dana je i bio problem. Jer prebaciti iz pete u prvu brzinu i nije toliko jednostavno koliko se čini. Ali istraživanje Hvara, sunce, more i partijanje imaju svoje čari.

Neću predugo. Ljepota treniranja je i u tome da ponekad treba malo stati i pustiti tijelu da se odmori, a mozgu da ode malo na pašu.

Idem dalje u odmor. Vidimo se početkom kolovoza.

Komentari

▲ Povratak na vrh