Wellness centar Trend

12345 (glasova: 1, prosjek: 5.00 od 5)
Loading...
Wellness centar Trend
Adresa
Velikopoljska 5 ,10 010 Zagreb
Radno vrijeme

PON-PET: 7:30-23:00
SUB: 7:30-22:00

Telefon
Tip vježbi
Aerobik, Boks, Teretana

Sve na jednom mjestu za ljepotu i zdravlje žena i muškaraca: Teretana, aerobik, boks, sauna, solarij, masaža, frizerski salon...

Teretana

Teretana s cardio fitnessom je opremljena najsuvremenijom opremom,cardio programom (bicikli,steperi,vesla,trake za trčanje ,orbitrek,trenažeri,slobodni utezi) ugodan ambijent,klimatiziran prostor,glazba,tv-video,uz vođenje stručnih trenera kineziološkog fakulteta.Oni će prema Vašim željama i potrebama izraditi individualne programe treninga i prehrane i pomoći u njihovom provođenju.

Aerobik

Budite u trendu i promijenite svoj izgled. Priključite se aerobic tečaju uz stručno vodstvo. Dovesti Vaše tijelo i duh u ravnotežu naš je primarni cilj. Programom su obuhvaćene sve dobne kategorije uz hi-low,aeromix,step aerobic,tae-bo,teen aerobics kao i ritmika za djecu od 3-7 god.

Boks

Uz stručno vodstvo školovanih trenera boksa kao i boksača nudimo zabavno rekreativno i profesionalno učenje boksa za sve uzraste. Također u suradnji sa drugim klubovima za one aktivnije organiziramo i razna natjecanja u boksu.

wellness-trend-1wellness-trend-2wellness-trend-3wellness-trend-4

 

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh