TITAN GYM Bjelovar

12345 (glasova: 1, prosjek: 4.00 od 5)
Loading...
TITAN GYM Bjelovar
Adresa
Andrije Hebranga 29, 43000 Bjelovar
Radno vrijeme

PON-PET: 9:00-12:00 i 16:00-22:00
SUB: 10:00-13:00 i 16:00-19:00

Tip vježbi
Teretana

TITAN GYM Bjelovar – najopremljeniji fitness centar u Bjelovaru, s novim tehnologijama ISO LATARAL sprava i opreme Vasil, Hammer Strength, Precor, Woodway, Life fitness, Greenmaster – Momentum, Kodin, Vibro Gym i dr.

Vježbanje s rekreativcima, fitness i bodybuilding, pripreme natjecatelja, fitness shop i savjetovanje o supplementima i prehrani za rekreativce i sportaše. Trenirajte s najboljima – TRAIN WITH THE BEST – Boris Presečki (59 natjecanja), aposoltuni pobjednik “Bihać opena ’02” i prvak Hrvatske ’98.

Fitness centar “Titangym” Bjelovar ujedno je i izložbeni salon fitness sprava i opreme Metalcraft-a, gdje projektiramo i proizvodimo pod ISO certifikatima KVALITETAN hrvatski brand fitness sprava pod nazivom PREDATOR™ by Metalcraft  –  Made in Croatia.

Sprave se proizvode po uzoru na najnovije tehnologije i biomehaniku sprava koje posjedujemo u fitness centrima (preko 100 kom sprava), prema dugogodišnjem iskustvu u ovom sportu i 20 godišnjoj tradiciji proizvodnje tvrtke te prema zahtjevima kupaca i tzv. Custom made opremu.

Nova tehnologija sprava odlikuje se kružnim elipsastim putanjama poluga na spravama te regulacijom opterećenja na sprave u vidu okruglih ploča i sastavljanje dvoručnih utega, čime se štedi na količini utega u fitness centru, kao i posebni kutevi ručica na polugama sprava koji sprječavaju moguće povrede zglobova usljed intezivnih ili teških treninga.

titan-gym-bjelovar1

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh