Sportski centar Cerine

12345 (Još nema glasova)
Loading...
Sportski centar Cerine
Adresa
Miroslava Krleže 81, 48 000 Koprivnica
Radno vrijeme

PON-PET: 8:00-22:00

Telefon
048 240573
Tip vježbi
Aerobik, Pilates, Teretana, TRX, Yoga, Zumba

Sportski centar "Cerine" jedinstven je u svojoj raznolikoj ponudi rekreacijskih i rehabilitacijskih programa.

Sportski centar “Cerine” sastoji se od 3 funkcionalno i ambijentalno različite cijeline; sportski studio, teretana i fitness dvorana. Najviše pozornosti posvećuje se profesionalnom odnosu i pristupu stručnih i školovanih trenera kineziologa, svakom pojedinom članu  te se u skladu sa njegovim željama i ciljevima  nastoje ispuniti njegova očekivanja. Trudimo se u prostoru Sportskog centra  našim članovima pružiti više od samog vježbanja- užitak, zabavu, edukaciju, opuštanje i rekreaciju.

Za početak je na Vama da donesete odluku a mi ćemo Vam pomoći u odabiru najadekvatnijeg programa Vaše rekreacije.

Rekreacijski programi

U Sportskom centru Cerine možete birati  između treninga koji  stvaraju harmoniju  tijela i duha te povećavaju snagu, izdržljivost držanje i fleksibilnost. Bazirani su na stvaranje mira, fokusirana uma, pružaju osjećaj potpunosti i zadovoljstva, savršeni za smanjenje svakodnevnog stresa i neravnoteže-YOGA  i PILATES.

Programi na kojima se postiže  visoki puls, poboljšavaju  izdržljivost i snagu. Za ljude koji ne žele napredne koreografije, već samo potpuni fizički izazov- jednostavan, kompaktan i učinkovit trening-FUNKCIONALNI, TABATA, TRX treninzi.

Učinkoviti treninzi koji poboljšavaju koordinaciju, ritam, kondiciju- programi se temelje  na tradicionalnom  aerobiku a inspirirani su  i pod utjecajem raznih vrsta plesova- ZUMBA, STEP AEROBIK.

Teretana

Urbano uređena teretana opremljena bogatim cardio programom i spravama za sve mišićne skupine. Pri prvom dolasku u teretanu naši će Vas treneri “upoznati” sa spravama i njihovom funkcijom, izvršiti inicijalno testiranje Vašeg trenutnog fizičkog stanja te u skladu sa tim parametrima izradit će Vam program vježbanja, pratit Vaše rezultate te po potrebu nadopunjavati i mijenjati program vježbanja.

sportski-centar-cerine2sportski-centar-cerine1

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh