Spa & lifestyle club Filomena

12345 (glasova: 4, prosjek: 2.50 od 5)
Loading...
Spa & lifestyle club Filomena
Adresa
Put Radoševca 39, 21 000 Split
Radno vrijeme

PON-PET: 8:00-21:00

Telefon
Tip vježbi
Aerobik, Teretana

Filomena Spa je hrvatski brend kojeg su izgradili stručnjaci s područja industrije ljepote i zdravlja, marketinga i turizma.

U sklopu Filomena Spa & Lifestyle cluba nalazi se moderno opremljena teretana sa spravama potrebnim za kvalitetan trening. Kardio program je vrlo raznolik i omogućava višestran pristup ovisno o ciljevima treninga i afinitetima klijenata. Odabirom sprava i utega u strength programu pokriveni su svi aspekti treninga za klijente bilo kojeg stupnja vježbačkog iskustva.

Teretana zadovoljava potrebe kako početnika tako i vrhunskih sportaša. Trening u strength dijelu teretane odvija se isključivo uz prisustvo osobnog trenera koji vodi brigu o sigurnosti klijenata i pravilnom izvođenju vježbi. Ukoliko je Vaša želja trenirati potpuno sami, bez prisustva drugih članova, omogućiti ćemo Vam to pružanjem usluge VIP GYM, te ćemo Vam teretanu kluba prepustiti na sat vremena.

Fitness u klubu također pruža usluge treninga u paru, vježbi u grupi, čak i najma trenera. Posebno smo ponosni i na grupne outdoor programe koje smo također uvrstili u našu stalnu ponudu. Njih čine biciklizam, trčanje i nordijsko hodanje.

Naša filozofija mediteranskog brenda ljepote vidljiva je u svakom segmentu poslovanja i zato kroz svoje SPA centre nudimo prvenstveno usluge bazirane na autohnonim proizvodima držeći korak sa svjetskim trendovima u ljepoti i zdravlju. Filomena nije samo brend, ona je i stil življenja, pa tako u svim našim centrima promoviramo zdrav način života baziran na tjelesnoj aktivnosti, mediteranskoj prehrani i tretmanima ljepote. Svi članovi Filomeninog tima educirani su u našoj akademiji, a mnogi od njih posjeduju i bogato međunarodno iskustvo. Prepustite se vještim terapeutima Filomena Spa centara i ugodite sebi.

filomena_spa_centar-1filomena_spa_centar-2
filomena_spa_centar-3filomena_spa_centar4

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh