Play fitness centar

12345 (glasova: 2, prosjek: 5.00 od 5)
Loading...
Play fitness centar
Adresa
Gradišćanska 36, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme

PON-PET: 6:00-23:00
SUB: 8:00-22:00
NED: 14:00-22:00

Telefon
Tip vježbi
Aerobik, Boks, Pilates, Teretana, Yoga

Play fitness centar prostire se na 1300 kvadratnih metara, s preko 200 parkirnih mjesta za javnu namjenu.

Prostor teretane opremljen je spravama vrhunske kvalitete, GYM 80, proizvođača koji je već dugi niz godina sinonim za kvalitetnu opremu, dizajniranu tako da svaki Vaš pokret bude pravilno izveden, učinkovit te u potpunosti siguran.
Oprema za kardio trening vrhunske je kvalitete, a osim traka za trčanje i stacionarnih bicikala u teretanu smo uvrstili Stair Master, Arc i eliptične sprave. Prelazak s kardia na trening snage odvest će Vas u drugi dio teretane gdje se u potpunosti možete fokusirati na svoj napredak.
Grupni treninzi odvijaju se pod stručnim vodstvom iznimno kvalitetnog osoblja u vrlo radnoj, ali i društvenoj atmosferi. Play fitness centar u ponudi ima čak 14 raznih grupnih programa koji se paralelno odvijaju u dvije različite dvorane, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.
Tretmani i paketi Play wellness centra osmišljeni su kako bi zadovoljili sve, pa i najzahtjevnije potrebe suvremene žene i muškarca. Wellness centar zamišljen je kao mjesto zdravlja i ljepote te pozitivne energije.
U ponudi Play wellness centra su različiti tretmani i masaže za koje smo sigurni da će zadovoljiti svačije potrebe. Naš tim sastavljen je od vrsnih stručnjaka iz područja fitnessa, bodybuildinga i ostalih sportskih aktivnosti tako da ćete širok opseg njihovog znanja cijelo vrijeme imati na usluzi.
Play-Fitness-centar1Play-Fitness-centar2
Play-Fitness-centar3Play-Fitness-centar4

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh