Kinesis studio Linea Alba

12345 (glasova: 1, prosjek: 5.00 od 5)
Loading...
Kinesis studio Linea Alba
Adresa
Trakošćanska 17/a, Zagreb
Radno vrijeme

po dogovoru

Tip vježbi
Aerobik, Pilates

Kinesis studio Linea Alba zamislili smo kao mjesto gdje ćete u ugodnom ambijentu uz stručno vodstvo i individualan pristup postići brze i željene rezultate na svome tijelu.

Kinesis studio Linea Alba otvorio je svoja vrata u ožujku 2009, s ciljem individualnog pristupa svakom članu vježbanjem na Kinesisu, višenamjenskoj, revolucionarnoj i moderno dizajniranoj spravi koja omogućuje ugodno i efikasno vježbanje kroz potpunu slobodu pokreta. U vrlo kratko vrijeme zadobili smo povjerenje mnogobrojnih članova koji su zadovoljni rezultatima postignutim vježbajući na Kinesisu tako da smo već u prvoj godini našeg rada u studio postavili još dva Kinesisa. U studiu se momentalno nalaze tri Kinesisa na kojima svakodnevno vježbaju rekreativci, vrhunski sportaši, djeca, starije osobe, te osobe na rehabilitaciji.

Posebnost Kinesis studija Linea Alba je individualan pristup svakom ponaosob uz mjerenje tjelesne mase i sastava tijela, savjetovanju o pravilnom i zdravom načinu vježbanja, te prehrani.

Dođite i uz stručno vodstvo vježbajte na spravama koje predstavljaju najnoviji način vježbanja u svijetu, budite među prvima koji otkrivaju čari Kinesisa, te na ovaj način poboljšajte svoje zdravlje i povećajte kvalitetu života.

linea-alba1linea-alba2

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh