Fitness klub Black Jack Gym

12345 (glasova: 1, prosjek: 5.00 od 5)
Loading...
Fitness klub Black Jack Gym
Adresa
Kolodvorska 96, 10410 Velika Gorica
Radno vrijeme

PON-PET: 8:00-22:00
SUB: 15:00-21:00

Tip vježbi
Aerobik, Teretana

Fitness centar Black Jack Gym je mjesto na kome dobro zdravlje i odlična fizička forma postaje Vaš stil života, a lijepo i oblikovano tijelo Vaš standard.

U prostranom novouređenom prostoru uz savršenu organizaciju i stručni nadzor našim članovima nudimo nekoliko fitness programa idealnih za modernog muškarca i ženu.

Black Jack Gym je u svim aktivnostima na raspolaganju svojim članovima. Od ulaska u naš prostor i prvih uputa koje dajemo novim članovima, do izrade programa treninga i prehrane, prilagođenih željama i mogućnostima svakog člana, naše stručno osoblje je u svakom trenutku na raspolaganju svim članovima.

U prostranom i klimatiziranom centru koji se prostire na površini od 250 m2 uz savršenu organizaciju i stručni nadzor našim članovima nudimo nekoliko fitness programa idealnih za modernog muškarca i ženu.

Fitness centar je opremljen sa dovoljnim brojem fitness sprava za različite grupe mišića i cardio sprava (steperi,trake za trčanje, bicikli, orbitrack) firme TechnoGym i LifeFitness.

Fitness

Centar Black Jack Gym je opremljen spravama koje pojedinačno ili u kombinaciji više njih nude mogućnost povećanja mišićne mase, eliminacije viška kilograma,oblikovanja svakog dijela tijela. Uz cardio liniju TechnoGym i LifeFitness ovaj centar je jedan od najopremljenijih i najvećih u regiji. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi donijeti će Vam izuzetnu tjelesnu i psihičku formu bez iscrpljivanja. Budite u top formi i održavajte kondiciju uz naše trenere počevši od početnog do naprednog stupnja.

Dodaci prehrani

Dodaci prehrani namijenjeni su poboljšanju fizičke i psihičke sposobnosti čovjeka. Ukoliko želite reducirati svoju težinu ,dobiti na mišićnoj masi ili oblikovati svoje tijelo, vjerojatno ćete morati uzeti dodatke prehrani jer današnji ubrzani način života često ne uključuje kvalitetnu prehranu. U našem fitness centru možete dobiti savjete trenera glede dodataka prehrani.

Osobni trener

Jedan od najpopularnijih trendova fitnessa je vježbanje „jedan na jedan“ tj. uz stalni nadzor fitness trenera omogućen je efikasniji rad-za kraće vrijeme, uz pravilan izbor vježbi, postižu se željeni rezultati, bilo da je u pitanju gubitak kilograma, oblikovanje tijela ili kondicijska priprema. U fitness centru Black Jack Gym rade treneri koji se organiziraju prema obavezama svojih članova i dostupni su za sve vrste savjeta i suradnje.

  • Novouređeni i prošireni prostor prostire na 400 m2
  • Najopremljeniji fitness klub u Velikoj Gorici i najveći cardio centar
  • Prostor na 3 etaže koji zadovoljava rekreativni i profi standard vježbanja
  • Cardio program
  • TechnoGym i izotonički SportsArt i V-Gym
  • Parking

black-jack-gym1black-jack-gym2

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh