Fitness centar Power Gym

12345 (Još nema glasova)
Loading...
Fitness centar Power Gym
Adresa
Matije Slatinskog 5, 10 410 Velika Gorica
Radno vrijeme

PON-PET: 10:00-22:00
SUB: 10:00-20:00

Telefon
Tip vježbi
Teretana

Fitness centar Power Gym je vodeći, najveći, najopremljeniji sportski centar na području grada Velike Gorice. Započeo je radom 1996. god. te se može pohvaliti najduljim radnim iskustvom na području poboljšanja zdravlja i fizičke kondicije stanovništva Velikogoričkog područja.

Funkcionalan prostor na dvije etaže od približno 250 m2 prostora koncipiran je tako da zadovoljava visoke standarde struke od klimatizacije , prozračnosti , komfora te i parkirnih mjesta oko samog centra. Centar nudi usluge pojedinačnog ciljanog vježbanje te grupnog vježbanja za žene i muškarce. Posebnu pažnju posvetili smo liniji cardio sprava: staza za trčanje, bicikli, steperi, orbitreci kao i veliki broj izotničkih mašina namijenjenih očuvanju i poboljšanju fizičke kondicije tako potrebne u svakodnevnim stresnim uvjetima života i rada.

Fitness centar pruža usluge vježbanja i stručnog nadzora kvalificiranog trenera Kineziološkog fakulteta u Zagrebu te izrade osobnih programa te usluge privatnih treninga u dogovoru sa trenerom kao i samo vježbanje na spravama renomiranih američkih i talijanskih tvrtki te posebnih programa za aktivne i profesionalne sportaše.

power-gym2power-gym1

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh