Fitness centar Blue gym

12345 (Još nema glasova)
Loading...
Fitness centar Blue gym
Adresa
Omladinska 8, 51 000 Rijeka
Podkoludricu 2, 51 000 Rijeka
Radno vrijeme

PON-PET: 8:00-22:30
SUB: 8:00-20:30

Tip vježbi
Aerobik, Crossfit, Pilates, Teretana

Fitness centar Belveder

Prvi registrirani gym u Rijeci! U sportskom centru Belveder na Omladinskom igralištu od 1989. godine. Onda, kao i sada, uvijek ukorak s vremenom, stalnim ulaganjima u opremu nastojimo pružiti maksimalne uvjete za ugodan i učinkovit trening. Naši vjerni članovi znaju to cijeniti, zato Blue Gym slovi za najbolji fitness u Rijeci!

Pored vrhunski opremljene teretane i cardiofitness galerije, bez dodatne nadoplate možete samostalno koristiti novouređenu dvoranu za funkcionalni trening. Dvorana je opremljena modernim crossfit kavezom na kojem se istovremeno može raditi sa četiri olimpijske šipke, kompletan pod obložen je gumenom podnom oblogom. Na raspolaganju vam je i ogromna količina različitih rekvizita: medicinke, trening uže, clubbeli, kettlebelli, plyo boxovi, lopte za pilates, strunjače, vijače, stepovi, vreće za boks… Ako se želite zagrijati u grupnoj igri, predlažemo hakl ili badminton na našem igralištu u dvorištu.

Fitness centar Kantrida

U sklopu novog dvoranskog plivališta na Kantridi, u prizemlju garažnog objekta, u 700m2 namjenski izgrađenog, vrhunski ventiliranog i klimatiziranog objekta, otvorili smo najmoderniji fitness na ovim prostorima!

Novi centar namjenjen je fitnessu i rekreaciji građana, tjelesnoj pripremi sportaša i kineziterapiji (liječenju pokretom). Sastoji se od prostora za tjelovježbu, sanitarnog prostora, kozmetičko-terapeutskog prostora, klupskog vitamin bara i trgovine dodacima prehrani.

Prostor za tjelovježbu sadrži cardio fitness opremu (1 cardio wave, 4 trake za trčanje, 4 eliptična trenažera, 2 stepera, 4 vertikalne bicikle, 2 horizontalne bicikle, 2 simulatora veslanja), teretanu sa slobodnim utezima i olimpijskim klupama, fitness dvoranu s najmodernijim spravama (cca 40 kom).

Posebno smo ponosni na novouređeni prostor za funkcionalni trening uređen prema najmodernijim svjetskim trendovima. Opremljen je najvećim kavezom za cross trening, kompletom kettlebella – girji od 4 do 34 kg, pilates loptama, bumper utezima, platformama i svim potrebnim trenažerima za provođenje efikasnog funkcionalnog treninga.

blue-gym1

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh