Društvo Sportske Rekreacije OMEGA

12345 (glasova: 1, prosjek: 5.00 od 5)
Loading...
Društvo Sportske Rekreacije OMEGA
Adresa
Šubićeva 55, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme

PON-SUB: 09:00-22:30
NED: 16:00-22:00

Tip vježbi
Aerobik, Boks, Teretana

U sklopu finess centra nalazi se teretana za jačanje, nadogradnju i održavanje mišićnog sustava. Teretana je opremljena novom generacijom sprava za vježbanje i proteže se na prostoru od 250 kvadratnih metara.

Društvo sportske rekreacije “Omega” postoji već niz godina i temeljna mu je djelatnost organizacija i provođenje sportske rekreacije, kako za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, djecu poginulih branitelja, tako i za najšire građanstvo kroz uključivanje istih u naše sportske aktivnosti, a to su Cro Ryu Ju-Jitsu, boks, tajlandski boks i fitness.

Osim na rekreaciji, podizanju fizičke spreme, poboljšanju kvalitete života i zdravlja, te usvajanju znanja iz borilačkih vještina, posebna pozornost posvećuje se i edukaciju pojedinca u smislu izgrađivanja pozitivnih vrijednosti, kao što su: poštenje, istinoljubivost, časnost, samostalnost, odlučnost, upornost i poštovanje prema Bogu, domovini, roditeljima, učitelju, drugima i prema samome sebi.

Tijekom dosadašnjeg postojanja članovi našeg Društva ostvarili su niz zapaženih rezultata na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Članom Društva postaje se popunjavanjem pristupnice, a za sve informacije o grupama i terminima treninga potrebno se konzultirati s trenerima.

dsr-omega2dsr-omega1

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh