Body balance

12345 (Još nema glasova)
Loading...
Body balance
Adresa
Ulica Frane Kesterčaneka 2b, Zagreb
Radno vrijeme

PON-PET: 8:00-21:00
SUB: 8:00-18:00

Tip vježbi
Aerobik, Pilates, Teretana, TRX, Yoga

Body Balance je specijalistički centar za dijagnostiku, rehabilitaciju i sport koji se prostire na preko 600m2.

Počeli smo s radom 2009. godine kao “Centar zdravlja i ljepote – Zrno Soli”, a krajem 2015. mijenjamo ime u „Body Balance“ te se selimo u novi i veći prostor.

U novom prostoru imamo dvije fizioterapijske ordinacije, prostoriju za dekompresijsku terapiju, dvoranu za fizikalnu terapiju, seminarsku dvoranu, dvoranu za vježbanje u kojoj održavamo grupne vježbe za kralježnicu, funkcionalne grupne i individualne treninge te rehabilitacijske treninge pod nadzorom kineziologa i fizioterapeuta.

U drugom djelu centra smjestili smo 4 prostorije za masažu i prostoriju za kozmetiku. Jedni smo od rijetkih u Hrvatskoj koji koriste potpuno novu dijagnostičku metodu skeniranja kralježnice i stopala te na temelju nalaza koji su gotovi u roku od par minuta radimo procjene, sastavljamo plan i cilj terapije te po potrebi izrađujemo ortopedske uloške po mjeri.

Naša dvorana za vježbanje ukupne je površine 100 m2. Zidovi su obloženi ogledalima, a pod je gumiran. Pored dvorane tu su muška i ženska svlačionica sa ormarićima i tuševima. Od rekvizita i sprava imamo TRX trake, girje, šipke i pločaste utege, ski simulatore, pilates lopte, proprioceptivne jastučiće, balans daske i platforme, lopte, valjke, prostirke, štapove, ljestve za trening agilnosti i dr.

body-balance1

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh