Anatomska centrala

12345 (glasova: 2, prosjek: 5.00 od 5)
Loading...
Anatomska centrala
Adresa
Zagrebačka cesta 143A, Zagreb
Radno vrijeme

PON-PET: 6:00-22:30
SUB: 9:00-21:00
NED: 17:00-21:00

Telefon
Tip vježbi
Aerobik, Boks, Pilates, Teretana

Naše programe prilagodili smo raznim tipovima rekreativaca: neki više vole kardio programe , dok drugi više vole treninge s utezima i spravama, a treći su skloniji vježbanju u grupama.

Ponosni smo što možemo objaviti da smo uspješno započeli sa ovim svjetski poznatim i nadasve zanimljivim programom metaboličkih treninga od najuspješnije svjetske trenerice Jillian Michaels.

Ideja o otvaranju fitness centra stvarala se dugi niz godina kroz privatne treninge, kako sa sportašima tako i s rekreativcima. Ta nas je ideja nagnala da na jednom mjestu objedinimo sve ono što je sportašima potrebno za uspjeh i postizanje rezultata te da na istom mjestu omogućimo rekreativcima postizanje ciljeva, bilo da se radi o skidanju suvišnih kilograma ili dobivanju mišićne mase ili jednostavno rješavanju nakupljenog stresa tokom radnog dana.

Naše programe prilagodili smo raznim tipovima rekreativaca: neki više vole kardio programe (trake za trčanje, stepere, bicikle, orbitrack-e), dok drugi više vole treninge s utezima i spravama, a treći su skloniji vježbanju u grupama (aerobic, pilates, boks). Masaža koja pomaže rekreativcima u odbacivanju stresa i vrhunskim sportašima u oporavku također se nalazi u našoj ponudi.

anatomska1anatomska2
anatomska3anatomska4

 

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh